28 грудня 2023 14:21

"Його історія відданості залишається в пам'яті": ексфорвард "Динамо" увійшов в топ найвпливовіших людей Іспанії

Фото - ua.depositphotos.com


35-річний іспанський нападник Лукас Перес, який наразі захищає кольори третьолігового Депортиво з Ла-Коруньї, увійшов до рейтингу найвпливовіших людей Іспанії.

Колишній форвард львівських Карпат (2011-2014) та київського Динамо (2013) посів 98 сходинку в списку.


«У спортивному плані це був не найкращий рік для нападника, але його історія відданості справі залишається в пам'яті.


1 січня 2023 року ми поучили новину про те, що він залишає Кадіс з Ла Ліги, щоб повернутися до Депортиво, команди всього свого життя, з Прімери РФЕФ, щоб спробувати вивести її до Сегунди».


Видання Relevo також пригадало, що Перес був у складі Депортиво в сезоні 2017/18, коли клуб вилетів з елітного іспанського дивізіону.


«У нього все ще є більмо на оці від вильоту 2018 року, тож Лукас все ще там, бореться за відродження клубу, який був у серці практично всієї тисячолітньої Іспанії».


Цього сезону Перес забив один гол та оформив сім асистів у 17 матчах за Депортиво. Сам клуб, який є чемпіоном Іспанії сезону 1999/2000, наразі посідає сьоме місце у третьому дивізіоні Іспанії.


Що стосується періоду Лукаса в Україні, то в складі Карпат він забив 15 голів та оформив вісім асистів у 60 матчах. За першу команду Динамо іспанець так і не зіграв, потрапивши у немилість тодішнього головного тренера киян Олега Блохіна.


П'ятірка найвпливовіших людей в іспанському футболі


1. Дженніфер Ермосо;


2. Айтана Бонматі;


3. Алексія Путельяс;


4. Джуд Беллінгем;


5.Пеп Гвардіола.