27 грудня 2023 00:04

"Манчестер Юнайтед" здобув вольову перемогу над "Астон Віллою" у результативному матчі

Матч Англійської Прем'єр-ліги між Манчестер Юнайтед та Астон Віллою став справжньою окрасою Boxing Day-2023. Господарі в емоційній результативній перестрілці вразили камбек — 3:2.

Астон Вілла, яка могла наздогнати Ліверпуль на чолі таблиці, блискуче виграла перший тайм. Команда Унаї Емері відзначилася двічі зусиллями Джона Макгінна та Леандера Дендонкера та загалом контролювали хід гри.

На другий тайм Червоні дияволи вийшли неймовірно зарядженими. Алехандро Гарначо швидко відіграв один м'яч, але цей гол було скасовано після перегляду VAR.

Аргентинець не занепав духом і зумів стати героєм, зробивши дубль. Спершу він замкнув простріл Маркуса Решфорда, а потім вдало підгадав відскок від Клемана Лангле. Гравцю господарів при цьому сильно допоміг рикошет Дієго Карлоса.


Віллани час від часу ходили в атаку, не раз могли забити і за 1:2, і за 2:2. Виручав Андре Онана, а в одному випадку його якісно підстрахував Джонні Еванс.


У результаті бірмінгемці замість трьох очок залишилися з бубликом. Після кутового трапився ще один відскок - від Макгінна, - і Расмус Хойлунд забив свій перший гол у АПЛ. При цьому данець із п'ятьма м'ячами є одним із кращих бомбардирів групового етапу Ліги чемпіонів.

Набравши лише очко у двох матчах, Астон Вілла залишилася третьою, але вже ризикує вилетіти із зони ЛЧ. МЮ піднявся на шостий рядок, маючи на 8 очок менше.


Передноворічна лихоманка продовжиться для обох клубів у суботу, 30 грудня. Вілла прийме Бернлі, а Юнайтед зіграє в гостях із Ноттінгемом.


Англійська Прем’єр-ліга, 19-й тур


“Манчестер Юнайтед” – “Астон Вілла” 3:2


Голи: Гарначо 59, 71, Гойлунд 82 – Макгінн 21, Дендонкер 26


Астон Вілла: Мартінес - Конса, Карлос, Лангле, Дінь (Морено 50) – Бейлі (Дзаньоло 77), Макгінн (Дуран 86), Дуглас Луїз, Ремзі (Діабі 77) – Дендонкер (Іроегбунам 86) – Воткінс


Манчестер Юнайтед: Онана – Ван-Біссака, Еванс, Варан, Далот – Мейну (Мактоміней 80), Еріксен (Гор 90+4) – Рашфорд (Антоні 80), Фернандеш, Гарначо (Межбрі 90+4) – Гойлунд (Камбвалла 88)


Попередження: Фернандеш 73 – Ремзі 45+2, Дієгу Карлос 74