26 грудня 2023 23:44

Юрген Клопп: "Показували неймовірний футбол проти "Бернлі", але вели лиш 1:0, що було дуже дивно"

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував перемогу над «Бернлі» (2:0) в АПЛ.


«Намагалися з’ясувати, який шлях долає «Ліверпуль» - він трохи схожий на те, ніби ми самі кидаємо перешкоди перед собою, а потім шукаємо способи їх подолати. Ми показували неймовірний футбол, але вели лиш 1:0, що було дуже дивно. Але так буває у футболі. І в найтяжчий момент у матчі ми зробили 2:0.

Чудово. Супергол від Жоти. Ендо теж міг претендувати на гравця матчу, як же він грав.


Останнім часом створювали багато моментів, але не так багато з них реалізували. Але вся справа у виступах. За останні 10 днів було 4 матчі, треба просто пройти через це. До наступної гри 5 днів, здається, час відпустки? Ні, але хлопці матимуть 2 вихідні для часу з сім’ями.

Перший гол був дивовижний. Ґакпо зіграв дуже добре - було так багато хороших комбінацій. Форварду треба такі моменти. Цього разу він забив. В цілому показали саме такий футбол, який і хотіли. Цього разу суперник не мав рішень на полі, але ми все ж дали можливість їх мати.


Нуньєс - неймовірний фінішер атак. Якщо форвард не забиває, вся система гри змінюється. Починаєш піддавати сумніву все.


Щодо не зарахованого голу - лише той, хто ніколи не грав у футбол, може вважати це офсайдом. Це божевілля, коли це бачиш.


Чому арбітри створюють власний погляд на щось? Ми всі дивимося футбол і потребуємо арбітрів, але нам потрібно, щоб вони правильно тлумачили правила.

Звісно, гонка за титулом триває. Це приємно. Ймовірно, щось зміниться в ній, але не проблема. Ми не грали ідеально, але маємо те, що маємо», - сказав Клопп для Amazon Prime.


«Ліверпуль» лідирує в АПЛ, але «Арсенал» та «Астон Вілла» ще не зіграли свої матчі 19-го туру. Наступна гра - 1 січня вдома проти «Ньюкасла».