26 грудня 2023 09:54

"Реал" звільнив свого лікаря, який, на думку Переса, легковажно поставився до травми Беллінгема

«Реал» припинив співпрацю з лікарем команди Ніко Михичем.


За інформацією Relevo, причиною цього стала ситуація з травмою півзахисника мадридців Джуда Беллінґема, який отримав ушкодження плеча.

5 листопада 20-річний англієць отримав вивих плеча, але Михич повідомив головному тренеру команди, що хавбек може повернутися до складу через декілька днів на матч Ліги чемпіонів з «Брагою». До заявки Беллінґем потрапив, але на полі не зʼявився.

На наступну гру Ла Ліги з «Валенсією» Беллінґема вже не включили до заявки. Після цього «Реал» вирішив провести консультацію з лікарем Мануелем Лейесом, якому довіряє після успішних операцій Тібо Куртуа та Едера Мілітао. Лейес сказав, що Беллінґема не варто було включати до заявки на матч з «Брагою» та обмежити його тренування у загальній групі через високий ризик повторного вивиху плеча.

Зазначається, що президент «Реала» Флорентіно Перес був розлючений цією ситуацією та вважає, що Михич занадто легковажно поставився до травми Беллінґема. Через декілька днів після матчу з «Брагою» хорватського спеціаліста було звільнено.