23 грудня 2023 13:50

"Інший рівень цивілізації": джерело назвало закордонний клуб, що хоче забрати головну зірку і бомбардира "Зорі"

Нещодавно стало відомо про те, що житомирське Полісся хоче підписати форварда Зорі Едуаррдо Герреро вже під час зимового трансферного вікна.


Популярний журналіст Михайло Співаковський у відповідь на запитання про ймовірність цього переходу назвав ціну, яку хоче отримати президент луганців Євген Геллер.


«Герреро за нашою інформацією був придбаний Геллером за 400 тисяч доларів. За моїми даними щодо Герреро у нього стоїть коефіцієнт х10, тобто він хоче отримати близько чотирьох мільйонів – це така ціна, коли вже нерви почнуть тримтіти.


Зрозуміло, що у Полісся є зацікавленість у Герреро, він подобається усім в клубі».


Окрім цього, інсайдер розповів, що не тільки житомирський клуб готовий підписати форварда Зорі.


«За моєю інформацією, у Герреро є пропозиція з-за кордону і клуб, про який я чув і вони конкретно хочуть його, це шведський Мальме. Я розумію так, що порівняно з Олімпійським коледжом імені Івана Піддубного, це інший рівень цивілізації.


Якщо Полісся хоче отримати Герреро, готове сплачувати такі гроші, то треба буде привезти його і показати ту презентацію, яку показували нам. Можливо і у нього затремтять нерви і він залишиться в Україні», – сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу ТаТоТаке.


Нагадаємо, що Герреро перейшов до Зорі з Маккабі Тель-Авів спочатку на правах оренди у лютому 2023-го, а потім і повноцінно вже влітку.


В нинішньому сезоні нападник збірної Панами зіграв 21 матч в усіх турнірах, забив дев'ять голів та віддав один асист.


Контракт форварда з луганським клубом розрахований до 30 червня 2027-го року.


Олімпійський коледж ім. Івана Піддубного – це база Зорі, яка знаходиться у Києві.