20 грудня 2023 23:38

Джерело: Граючий президент вінницької "Ниви" Загорулько відхилив кілька пропозицій із УПЛ

Як стало відомо Sport Arena, нападник і граючий президент вінницької Ниви Артур Загорулько відкинув щонайменше три пропозиції з УПЛ, щоб залишитися у своєму клубі.


30-річний Загорулько – вихованець футбольних шкіл Чорноморця та Шахтаря. В Україні грав за дубль Гірників, Зорю, Іллічівець, Ворсклу, Олімпік та Рух. Забив два голи на рівні УПЛ.


За вінницьку Ниву Артур виступає з 2019 року з незначною (березень – червень 2022) перервою на чорногорську Зету. З січня 2021 року є граючим президентом вінницького клубу.

В нинішньому сезоні Загорулько провів за свій клуб 16 матчів і забив у них 14 голів (більше половини від усіх м’ячів своєї команди). У списку бомбардирів Другої ліги він поступається лише Денису Ндукве із Звягеля. Кілька разів Артур потрапляв до збірної туру свого дивізіону, а також потрапив в топ-33 гравця Другої ліги у першій половині сезону 2023/24 за версією Sport Arena.

На зимову перерву Нива пішла на восьмому місці з 12-очковим відставанням від зони плей-офф за право підвищитись у класі.


Фото - ФК "Нива" В