20 грудня 2023 19:09
1

Генеральний директор "Металіста 1925": "Скрипнику делегуються найширші повноваження. Кредит довіри – безмежний"

Генеральний директор «Металіста 1925» Андрій Недєлін прокоментував призначення головним тренером команди Віктора Скрипника.


«Ставки зроблено – ставок більш немає. Головний трансфер на вхід під завісу року, що минає – підписання досвідченого Віктора Скрипника. Контракт – на 3 роки, кредит довіри – безмежний, повноваження делегуються найширші.

Щиро вірю у творчі ідеї нового тренерського штабу на чолі із Віктором Анатолійовичем. Німецька дисципліна, тактичний вишкіл, чітка внутрішньокомандна субординація, поставлена й структурована командна гра. Перелічувати усі переваги нашого нового головного тренера можна нескінченно.

У футболі результати та досягнення клубів, де працював Віктор Скрипник, говорять за себе краще, аніж вітальні промови, які б пафосні епітети при цьому не використовувались.

Амбіції нашого клубу та нового головного тренера збігаються в головному. Потрібно зростати, розвиватися і прагнути підкорювати нові, до цього недосяжні «Металісту 1925» обрії.

Це не станеться за помахом чарівної палички, попереду копітка робота. Ідемо від місяця до місяця, від гри до гри. Жодних шарахань з боку в бік. Чітко розуміємо чого хочемо, і хто капітан на містку в цій захоплюючій трирічній подорожі. Нудно точно не буде.

Жодних зайвих слів. Ласкаво просимо до футбольної родини «Металіста 1925», Вікторе Анатолійовичу. Усе тільки-но починається», - написав Недєлін у фейсбуці.
Я б не виголошував під час війни таких далеких перспектив. Ніхто не знає, що буде з країною і з нами за 3 роки...