19 грудня 2023 22:57

"На "ЧФР Клуж" він не зупиниться": журналіст іронічно назвав наступний клуб Коноплянки

Футбольний журналіст Сергій Болотніков долучився до когорти критиків, які не вірять в те, що Євген Коноплянка зможе на мажорній ноті завершити свою кар'єру в ЧФР.

Сергій Болотніков відреагував на одне з останніх інтерв’ю Євгена Коноплянки, в якому півзахисник розніс головного тренера Клужа Андреа Мандорліні.


«Я абсолютно не здивований словами Коноплянки. Він здається всіх своїх тренерів пісочив. Він критикував Сампаолі, Вайнцирля, Тедеско, Стевенса, Де Дзербі. Здається, Коноплянка не критикував лише Хуанде Рамоса і тренера Краковії.


Завжди винен хтось, але не сам Женя».


Журналіст натякнув, що саме через свій гонор Коноплянка так і не зміг заграти наповну в складі міцних європейських клубів з топ-чемпіонатів Старого світу.


«Ось такий підхід і привів його до Клужу.


Я думаю, на ЧФР Клуж він не зупиниться і якась умовна Олександрія та Руслан Ротань чекають на тебе, Женя», – сказав Болотніков в ефірі КДК.


Євген Коноплянка нині захищає кольори румунського ЧФР з Клужа, до якого перейшов влітку на правах вільного агента після того, як у нього сплив термін дії контракту з польською Краковією з Кракова.


Нинішня угода українського футболіста з Клужем розрахована до літа 2025-го року.


В цьому сезоні Євген вийшов на поле у трьох матчах в усіх турнірах: сумарно лише 54 хвилин ігрового часу.