17 грудня 2023 08:48

Колишній півзахисник "Динамо" зустрівся з Гусом Хіддінком та Петером Босом

Під час міжсезоння в УПЛ футболіст черкаського ЛНЗ Денис Олійник, який нещодавно забив свій 40-ий гол в чемпіонатах України, відвідав Нідерланди, де зустрівся з двома відомими тренерами – Гусом Хіддінком та Петером Бошем. Про поїздку футболіст розповів у своєму Інстаграмі.


«Під час зимових канікул я поїхав до Нідерландів.


Спочатку в місто Арнем, де грав і отримав безцінний досвід. З командою «Вітесс» ми грали в Лізі Європи!


Потім я відвідав Ейндховен. Там я зустрівся з Петером Бошем, дуже шанованим тренером команди ПСВ.


Наші добрі стосунки з цим прогресивним і розумним тренером допомогли мені пройти стажування. Мені дуже імпонує манера гри, притаманна командам Боша! Це наступ, агресивність, інтенсивність, високий пресинг, контроль м’яча та багато інших дрібниць, з яких складається сучасний великий футбол. Коли я вперше зустрів тренера Боша, я відразу відчув, що у нього буде велике майбутнє у футболі.


Мета мого візиту до Нідерландів повністю виправдала поїздку! Я глибше познайомився з тренувальним процесом, отримав нові знання та багато корисних порад. Ну а вишенькою на торті стало знайомство з легендою світового футболу, ім’я якого невідоме, не потрібно оприлюднювати )))


Дякуємо Петеру Бошу та футбольному клубу ПСВ за теплий прийом. Бажаю йому здоров'я та успіхів у його, я впевнений, світлому майбутньому! Також хочу подякувати Андрію Головашу за допомогу в організації», – написав Олійник.