16 грудня 2023 23:54

Тебас про Суперлігу: "2021-го вона готувалася таємно, а тепер будується на брехні. Це не відкрите і не демократичне змагання, воно шкодить національним лігам"

Хав'єр Тебас звинуватив організаторів Суперліги Європи у брехні.

Раніше генеральний директор Суперліги Бернд Райхарт заявив, що організатори планують створити відкрите змагання та вже зв'язалися з представниками 60 клубів. Він також висловив сподівання, що 21 грудня Європейський суд винесе вердикт на користь нового турніру.


«Я вже згадував, що цими днями Суперліга генерує фейкові новини. Деякі ЗМІ стверджували, що «Црвена Зірка» була одним із клубів, із якими вони зв'язалися, але клуб це вже спростував.


Важливо відзначити, що у 2021 році перша Суперліга готувалася таємно, а тепер «нова» Суперліга грудня 2023 будується на брехні. Насправді вони не пов'язувалися з жодним клубом, це не відкрите та не демократичне змагання, і воно також завдає шкоди національним лігам.


Вони брешуть так багато, що досі приховують, що за компанією A22 Sports, фейковими новинами, інфлюенсерами в соціальних мережах стоїть «вища істота», «рятівник» футболу... (ймовірно, Тебас має на увазі президента «Реала» Флорентіно Переса ).

У ці дні вони продовжуватимуть брехати, і наступного дня після винесення вироку вони продовжуватимуть брехати... купувати статті, замовляти відео, обманювати. Це не жарт, це правда.

Футбол не хотів організації Суперліги у квітні 2021 року, він не захоче цього й у грудні 2023-го», – заявив президент Ла Ліги.