13 грудня 2023 12:39

Ніколя Саркозі: "Реал" – найбільший клуб світу, але Мбаппе залишився у ПСЖ. Чому? Не має значення. Важливо лише те, що він залишився.

Ніколя Саркозі заявив, що не впливав на рішення Кіліана Мбаппе залишитися в «ПСЖ».


Влітку минулого року Мбаппе міг безкоштовно піти з «ПСЖ» через із закінченням терміну договору, головним претендентом нею був «Реал». Однак форвард вважав за краще продовжити угоду з французьким клубом.

– Знаєте, я ходив на «Парк де Пренс» з 15 років. І навіть, коли я став президентом Франції, я ходив на ігри. У мене були досить поширені захоплення, я любив те, що люблять усі. Я був дитиною, яка мріяла одного разу познайомитися зі знаменитостями.

Я не прес-аташе Кіліана, але я знаю його, і він мені подобається. Мені подобається "Реал", я часто дивлюся їхні матчі. Добре знайомий із Флорентіно Пересом і дуже його поважаю. Але Мбаппе залишився у Парижі. Чому? Це не має значення. Важливо лише те, що він залишився.

- Ви переконували Мбаппе залишитися в «ПСЖ»?


- Ні! Ні! Ні ні ні. Я не грав ніякої ролі в цьому, але я був щасливий, що він залишився. Я був щасливий, тому що «Реал» – це найбільший клуб світу та зразок, – сказав колишній президент Франції.