13 грудня 2023 11:02

"Розминулись з Ротанем на півтора тижні". Новачок "Олександрії" Костишин розповів про повернення до клубу

Півзахисник Денис Костишин, який повернувся до Олександрії у статусі вільного агента з американського Ель-Пасо, розповів про те, чому залишив олександрійський клуб рік тому.


Денис Костишин став першим зимовим новачком Олександрії. Український півзахисник уже виступав за команду з Кіровоградської області у першій частині минулого сезону, але покинув її у грудні 2023 року та перейшов до Ель-Пасо з другого американського дивізіону.

Костишин розповів про те, чому вирішив вирушити до США в інтерв'ю сайту «Український футбол».

«Було дуже мало ігрового часу. У мене було дві серйозні травми у кар'єрі, коронавірус, війна. Хотілося грати. Ті півроку, восени 2022-го, я не грав.

Була пропозиція із США, де мені давали ігровий час. В Ель-Пасо відіграв усі 34 ігри чемпіонату. Те, за чим я їхав, одержав».

Хавбек зізнався, що залишив Олександрію через те, що колишній головний тренер команди Юрій Гура не довіряв йому місце на полі.

«У команді за Юрія Гури на мене не розраховували. А про те, що буде зміна тренера, я не знав. На півтора тижні розминулися із призначенням Руслана Ротаня. Якби знав, що прийде Руслан Петрович, щонайменше 70 відсотків, що я залишився б», – сказав Денис.