12 грудня 2023 19:20
6

ЗМІ: "Полісся" хоче підписати Шепелєва

Як стало відомо Спорт 24, Полісся зацікавлене у послугах Володимира Шепелєва. Контракт півзахисника з Динамо закінчується влітку 2024-го, отже взимку він може підписувати попередню угоду з новим клубом.

За словами джерела Спорт 24, динамівець – дешевша альтернатива лідеру СК Дніпро-1 Олександрові Піхальонку, яким теж цікавиться житомирський клуб. До того ж Шепелєв особисто імпонує головному тренеру Полісся Юрію Калітвінцеву.


У поточному сезоні 26-річний хавбек зіграв 9 поєдинків за "біло-синіх", але не відзначився результативними діями. За версією Transfermarkt ціна Шепелєва становить 2 мільйони євро.


Додамо, раніше стало відомо, що Полісся взимку також хоче підсилитися лідером атак Зорі Едуардо Герреро. Керівництво луганського клубу готове попрощатися з панамським легіонером лише за суму з шістьма нулями.

Продати, відпустити Шепелєва - діло нехитре. Але посилювати прямого конкурента і ослаблювати себе? А головне - хто замість Шепелєва на весну, коли грати доведеться через 3 дні на четвертий? Рамадані? Не впевнений, що він грає краще. Виходить, що Андрієвський, якого багато хто чомусь терпіти не може, хоча він більший боєць, ніж індиферентний Шепелєв.
Може вони й такого безкорисного Кабаєва оптом заберуть?
Та невже це свято відбудеться?
Вова років 5 вже не прогресує. Дуже посередній гравець, навіть Андрієвський зараз цікавіше виглядає. Думаю цей трансфер пішов би на користь всім (Динамо, Поліссю, Вові, УПЛ)
Сховати
Cossack 1927, З вами частково можно погодитися дійсно Володимир не прогресує на жаль але щоб продати треба йому заміна в Динамо лише один чистий опорник Бражко,Яцик в оренді у Зорі,Шапаренко останнім часом нажаль часто травмується ,є Андрієвський, під нападником Буяльський і Царенко, Рамадані теж півзахисник хоча в ділі ми його небачили,у весняній частині буде велика інтенсивність матчів в Динамо велика кількість переносів тобто будуть на жаль травми ,Та й Полісся це конкурент
С Пихаленком и рядом не стоял...
Самый бесполезный игрок киевского Динамо...