12 грудня 2023 09:07

Хоселу - про перехід у "Реал": "Я почуваюся як маленька дитина"

Нападник «Реала» Мадрид Хоселу розповів про емоції після повернення в стан «Королівського клубу».

«Я почуваюся як маленька дитина. Те, що я тут, змінює все. Це мрія будь-якого футболіста, і я мав шанс побувати тут у минулому. Завжди мрієш повернутися додому, туди, де до мене так добре ставилися, і це допомогло мені перевершити всі мої сподівання. Я радий повернутись сюди.


Ви знаходитесь в кращому клубі світу, тому, коли вам доводиться їхати, звичайно, ви відчуваєте тугу. Повернення викликало стільки емоцій. Ти приходиш до кращого клубу світу, навіть до академії, і все стає по-іншому. Все стало краще, і ми зуміли досягти підвищення в класі і вийти в Сегунду. Це була одна з найкращих роздягальень за мою кар'єру. Пройшло багато років, багато різного досвіду і я виріс як професіонал. Крім того, у мене з'явилася сім'я, а це надає емоційній стабільності. Я дуже пишаюся своєю кар'єрою і тим, що мені вдалося так далеко просунутися».


Хоселу перейшов до «Реалу» з «Еспаньйолу» у липні 2023 року в статусі орендованого до кінця сезону-2023/2024. Сума операції склала €500 тис. Раніше нападник виступав за «РМ Кастілья» з 2010 по 2012 рік.


Нинішнього сезону Хоселу зіграв 20 матчів, забив шість м'ячів і віддав дві гольові передачі.