2 грудня 2023 11:32

Жоау Фелікс: "Якщо гравці "Атлетико" скажуть, що не хочуть більше грати в атаці, то вони брешуть"

Нападник «Барселони» Жоау Фелікс порівняв ігрові стилі своєї нинішньої та колишньої команди.


«Звісно, як і кожен гравець, я надаю перевагу стилю «Барселони». Якщо ви запитаєте будь-якого гравця, якщо ви запитаєте гравців «Атлетіко», то вони скажуть, що хотіли б більше грати в атаці. Якщо не скажуть цього, то вони брешуть.


Звісно, кожен футболіст хоче атакувати, володіти м’ячем та забивати голи. Матч з «Атлетіко» буде особливим для мене. Останні 4 роки «Атлетіко» був моїм домом, і, звісно ж, там у мене були хороші моменти. Матчі проти колишніх партнерів – це завжди особливі відчуття. Буде приємно знову побачитися та зіграти з ними.


Я б сказав, що найбільше мені хочеться зіграти проти Родріго де Поля, тому що на полі він дуже бісячий. Протягом останніх років ми грали в одній команді, тож усе в порядку. Тепер хочу подивитися, як це – грати про нього», – сказав Фелікс.


Нагадаємо, Жоау грав за «Атлетіко» з 2019-го по 2022-й рік. Другу частину сезону минулого сезону він провів у оренді в «Челсі», тепер на правах оренди грає за «Барселону». Вчора з’явилася інформація, що каталонський клуб розглядає можливість викупу португальця вже в січні.


Завтра, 3 грудня, Фелікс вперше зіграє проти свого колишнього клубу – «Барселона» та «Атлетіко» зустрінуться в очному матчі 15-го туру Ла Ліги.