26 листопада 2023 10:03

Олег ШЕЛАЄВ: "Динамо" братиме досвідом, а "Рух" - молодістю та ентузіазмом"

На 15-й ігровий день свій прогноз для zbirna.com дав колишній півзахисник збірної України Олег ШЕЛАЄВ.


24.11.2023


Шахтар — Полісся — 2:1

Думаю, що Шахтар має зібратися після поразки від Дніпра-1 та програшу у товариському матчі Руху. Клас виконавців донецької команди вищий, тому поставлю на мінімальну перемогу чинного чемпіона.


25.11.2023


МинайКривбас0:2

Після відставки Володимира Шарана в Минаї заявили, що підуть на омолодження колективу і не дуже засмутяться, якщо вилетять із Прем'єр-ліги. Напевно, почнуться експерименти, що не дозволить, принаймні, в майбутній грі взяти очки.


ВересМеталіст 19251:1

У цій парі можливий будь-який результат поєдинку. Ніхто не виглядає фаворитом. Без сумніву, Верес і Металіст 1925 прагнутимуть перемоги, але я схиляюся до нічийного результату.


ВорсклаЛНЗ — 2 :1

Незважаючи на нестабільність результатів Ворскла все одно в цій парі виглядає фаворитом, хоча, гадаю, ЛНЗ після впевненої гри проти Зорі зробить все можливе, щоб не з порожніми роками виїхати з Полтави.


26.11.2023


ОлександріяОболонь1:1

Для Олександрії це буде чергова гра за шість очок. Проте Оболонь колюча команда, яка в кожному поєдинку б'ється до кінця. Думаю, буде нічия, хоча, можливо, господарі й переможуть.


ДинамоРух1:0

Я б цю пару, а не Шахтар — Полісся назвав би центральною у турі. Динамо в цій грі братиме досвідом, а Рух — молодістю та запалом. На мою думку, матч буде дуже напруженим. Нічия? Все-таки віддам мінімальну перемогу киянам.


27.11.2023


Дніпро-1Чорноморець2:0

Для мене тут явний фаворит Дніпро-1, який останнім часом набрав чудового ходу. Вважаю, що дніпряни впевнено обіграють одеситів, але за умови, що погода, відповідно, і якість газону не втрутиться в це протистояння.


Фото - Footboom