23 листопада 2023 09:56

"Завдяки цьому побудував собі гарний будинок": легенда "Ниви" розповів про премії за перемоги над "Динамо" та "Шахтарем"

Колишній захисник тернопільської Ниви Ігор Біскуп поділився спогадами про те, які преміальні у 1990-х команда отримувала за перемоги над грандами українського футболу.

В інтерв'ю сайту «Український футбол» легенда тернопільської Ниви Ігор Біскуп розповів про розмір зарплат та премій у команді у 1990-х.


«Тисячу доларів. Кожному гравцеві рівно по тисячі. І за перемогу над Києвом, і за перемогу над «Шахтарем» однакову суму преміальних мали. Причому дали готівкою. Відразу наступного дня після гри.


У 90-ті це були хороші гроші, оскільки місячна зарплата в Ниві була сто – сто п'ятдесят доларів, це за часів Буряка. Преміальні теж десь по 150 доларів не більше».


Також екс-захисник додав, що за перемоги над Динамо та Шахтарем вдалося вийти великі на ті часи гроші, за які йому вдалося звести будинок.

«Саме у 90-х роках я почав будуватися, будинок зводити. Тому тисяча доларів за перемогу над Динамо добре посприяла швидшому зведенню мого будинку. Завдяки перемогам над Динамо та Шахтарем збудував собі гарний будинок.

Пам'ятаю, Юро Нікітенко, воротар наш, то він любив жартувати перед поєдинками із Києвом чи Донецьком: «Ну що, сьогодні на що заробляємо? На цеглу чи на панелі?»