21 листопада 2023 10:40
1

Українцям знову не вдалося перемогти італійців

Національна збірна України в рамках відбору на Євро-2024 вперше у своїй історії зіграла в статусі господарів поля у німецькому місті Леверкузені…


І завершила матч внічию зі збірною Італії з рахунком 0:0. Леверкузен став вже 14-м містом, в тому числі 6-м закордонним, де збірна України виступала в статусі господарів. Раніше не вітчизняними містами, де українця приймали суперників були минулого року Лодзь (двічі) та Краків, а цього року – Трнава, Вроцлав і Прага.


Збірна Італії підтвердила ще раз, що є найнезручнішим суперником для української збірної. У 10-ти матчах з італійцями наша команда втретє зіграла внічию і зазнала сім поразок.


Подіями матчу на «Бай-Арені» стали і ювілейні факти. Українська збірна 50-й раз завершила матч внічию в офіційних турнірах: 19-й раз в рамках чемпіонатів Європи, 29 – чемпіонатів світу та 2 – Ліги націй.


А Віктор Циганков провів свій вже 50-й матч у складі «синьо-жовтих».


Найдовші безвиграшні серії збірної України з одним суперником (1992 – 21.11.2023)


Примітка: ЧСв – відбірковий турнір чемпіонату світу, ЧЄв – відбірковий турнір чемпіонату Європи, ЧЄф – фінальний турнір чемпіонату Європи, ЛН – Ліга націй, * серія триває.

Фото: УАФ

З таким суддівством ми ніколи не переможемо