18 листопада 2023 21:34

Збірна України прибула до німецького Леверкузена на вирішальний матч з Італією

Заключний день підготовки в польському Гданську національна збірна України розпочала з фітнес-заняття.


Учорашнє тренування на в’язкому мокрому газоні, та ще й за першого снігу й низькоі температури, стало достатнім фізичним навантаженням. Відтак сьогодні хлопці отримали можливість функціонально попрацювати в залі.


Тренер із фізпідготовки Віталій Кулиба розділив заняття на три етапи: розтяжка, робота на велотренажері та тенісбол. Таким чином, групи футболістів змінювали одна одну через відповідний інтервал часу.


Після обіду синьо-жовті залишили Hotel Grano, який від понеділка був їхньою резиденцією, та вирушили на летовище. Політ до Кельна тривав півтори години. Після цього українці подолали ще 25 км автобусом і о 19:00 прибули до готелю, розташованого безпосередньо на стадіоні «БайАрена». Саме тут 20 листопада відбудеться вирішальний матч кваліфікації Євро-2024 Україна — Італія.


А напередодні збірна України проведе на полі «БайАрени» офіційне тренування, яке розпочнеться о 17:00 (перші 15 хвилин будуть відкритими для медіа). За півгодини до того головний тренер національної команди Сергій Ребров та один із гравців синьо-жовтих зустрінуться з медіа у форматі прес-конференції.


Фото - УАФ