18 листопада 2023 12:23

Денис БОЙКО: "СК "Дніпро-1" та "Динамо" найбільше сподобалися в атаці"

Воротар житомирського «Полісся» Денис Бойко поділився враженнями від цього розіграшу чемпіонату України з футболу.


– Тренери і футболісти «Полісся» в інтерв'ю вже не один раз казали, що не потрібно заглядати в турнірну таблицю. Але все ж давай в неї глянемо одним оком: «Дніпро-1», «Полісся», «Кривбас», «Шахтар», «Рух». Як думаєш, чим викликана така щільність і непередбачуваність нинішнього сезону?

І тренери, і футболісти нашого клубу – праві. Зараз майже екватор чемпіонату, ми зіграли 14 турів і ще абсолютно нічого вирішено. На сьогодні розподіл місць може бути дуже оманливим. Звичайно, вболівальниками дуже приємно, що ми на верхніх щаблях турнірної таблиці. І нам теж, ми це розуміємо – ми живі люди.


Для мене – це один з найцікавіших чемпіонатів. Ви розумієте, що в мене було багато чемпіонатів. Але сьогодні я вважаю, що кожна, абсолютно кожна команда, починаючи від «Минаю», закінчуючи лідером чемпіонату, може обіграти кожну. І хоч в «Минаю» немає перемог у сезоні, але він не програє з розгромними рахунками, а вони виходять і боряться. Раніше були трійка-четвірка лідерів, які йшли з відривом, обігрували майже кожного суперника і таких матчів, як зараз майже не було. Зараз же і на виїзді, і вдома кожен може обіграти кожного. Цим цей чемпіонат і цікавий. Кожен намагається набирати по максимуму залікових пунктів. Тому і є така щільність.


– В чемпіонаті позаду вже 14 матчів. Назви команду, яка, на твою думку, мала найсильнішу атаку.

Всі матчі були важкими. Не буду принижувати, або применшувати заслуги наших суперників. Ми грали з хорошими командами, але якщо прямо виокремити і відзначити, то, певно, якщо говорити чесно – це «Дніпро-1». В них зіграний колектив і дуже добра гра. І «Динамо» Київ. Ці дві команди більш за все сподобались в атаці.


Більшість команд добре тримає м’яч і показує непогану гру. Але щоб доходило прямо до такої напруги в нашому штрафному майданчику, то це «Дніпро-1» і київське «Динамо».