13 листопада 2023 21:22

"Я не хочу витрачати на нього гроші": президент "Клужа" висловився про майбутнє Коноплянки

Власник румунського ЧФР Клуж Нелу Варга висловився щодо майбутнього зіркового українського півзахисника Євгена Коноплянки у його команді.


Нелу Варга розповів про стан справ української зірки його команди Євгена Коноплянки, який поки що не може похвалитися великою кількістю ігрового часу.


«Я говорив з ним, і він також говорив із тренером. Немає жодних сумнівів, що він не буде шипом у моєму боці, як Жуліо Баптиста (екс-нападник Реала, який прийшов у клуб у статусі зірки, але не заграв – прим. FanDay.net). Йому не пощастило із травмою. Коли він мав повернутись, то ще були деякі проблеми.


Ми вирішили його більше не примушувати, бо я не хочу витрачати на нього гроші. Мені потрібно платити зарплату, не маленьку, і я хочу отримати прибуток від присутності цього гравця у ЧФР».


Варга переконаний, що Коноплянка стане секретною зброєю Клужа у наступних поєдинках.

«Тому я терпів, але тепер він повернеться на поле. Тренер вирішить, коли. Коноплянка перебудовується, і я запевняю вас, що в плей-офф це буде наша секретна зброя.

Ми привезли його, щоб зробити різницю своїми якостями, і ви побачите його у плей-офф, що він буде одним із наших основних гравців», – наводить слова Варгі ProSport.