12 листопада 2023 08:14

Лунін зіграв проти Яремчука в матчі "Реал" – "Валенсія": відомі оцінки гравців збірної України

Українські гравці Андрій Лунін та Роман Яремчук зустрілися в очному протистоянні в рамках поєдинку чемпіонату Іспанії між мадридським Реалом та Валенсією.


11 листопада в рамках 13 туру іспанської Ла Ліги мадридський Реал на «Сантьяго Бернабеу» зустрічався з Валенсією. В основі «королівського клубу» на цю зустріч вийшов український голкіпер Андрій Лунін.

«Галактікос» виграли зустріч із розгромним рахунком 5:1! Одним голом за команду Карло Анчелотті відзначився Дані Карвахаль. По дублю до свого активу записали бразильці Вінісіус Жуніор та Родріго. Під завісу зустрічі валенсійці відзначилися голом – ворота Луніна вразив Уго Дуро.


Лунін знову зіграв за Реал на високому рівні. Українець впевнено відпрацював у рамці, зробивши класний сейв.

Український форвард «кажанів» Роман Яремчук з’явився на полі на 70 хвилині, замінивши Пепелу. Нападник збірної України результативними діями не відзначився.

Від порталу статистики WhoScored Лунін отримав оцінку 6,8. Такі ж оцінки отримали центрбеки «галактікос» Давід Алаба та Начо Фернандес. Це найнижчі бали серед футболістів Реала, які вийшли на зустріч в основі. Яремчуку за його поставили оцінку 6,0.

Стосовно Луніна зазначимо, що в попередньому матчі за Реал проти Браги в Лізі чемпіонів він не пропустив (3:0).


Після перемоги над Валенсією Реал із 32 очками іде другим в Ла Лізі. Перша Жирона українців Віктора Циганкова та Артема Довбика має 34 бали. У третьої Барселони 27 пунктів, але каталонська команда ще має поєдинок в запасі.


Валенсія з 18 очками посідає дев’яту позицію.