11 листопада 2023 23:59

"Реал" з Луніним розгромив "Валенсію" з Яремчуком

Ви ж пам'ятаєте, як фанати на "Местальї" ображали Вінісіуса на расистському ґрунті минулої весни? Ось і він також запам'ятав.


У "Реала" напередодні матчу вибув із гри Джуд Беллінгем, але він був і не потрібен. Вінісіус вийшов мстити, партнери допомагали – і цього цілком вистачило для розгрому.


Вже на 3-й хвилині ветерани Кроос та Карвахаль придумали блискучий гол – Тоні закинув уперед, а Дані потужно вгатив м'яч у кут.


"Валенсія" відповіла серією непоганих вертикальних атак, але її найкращий бомбардир Уго Дуро обидві дуелі Андрію Луніну програв.


Ну, а ближче до перерви соло почав грати Вінісіус. Він обігрував, прострілював, командував і на 42-й хвилині грудьми в падінні замкнув простріл від Родріго - 2:0.


Варто було командам вийти на другий тайм, як Віні показав, що здалеку теж б'є достойно – Мамардашвілі проспав момент удару, і це 3:0.


Ще хвилина - і грузин, що остаточно поплив, сам вивів на ворота Родріго. Звісно, той подарунком скористався – 4:0.


За такого рахунку вже всі зупинилися, свої та чужі, і лише Вінісіус на пару з Родріго знову й знову лізли вперед. У результаті Віні завершив матч із шістьма вдалими обведеннями - це втричі більше, ніж у всіх "Кажанів" разом узятих. Тотальне домінування.


Наш Роман Яремчук вийшов на останні 20 хвилин, але лише ходив пішки. Це вам не Уго Дуро, який навіть із травмою плеча та при 0:5 знайшов спосіб випередити Начо та забити.


У таблиці "Реал" після перемоги знову наблизився до "Жирони" на відстань двох очок – 32 проти 34. У "Валенсії" – 18 балів та 8-ме місце.


13-й тур Прімери. Мадрид. "Сантьяго Бернабеу"


"Реал Мадрид" - "Валенсія" - 5:1


Голи: Карвахаль, 3, Вінісіус, 42, 49, Родріго, 50, 84 - Дуро, 88


"Реал": Лунін – Карвахаль (Пас, 82), Начо, Алаба, Менді (Фран Гарсія, 71) – Вальверде (Модрич, 60), Камавінга, Кроос, Браїм Діас (Васкес, 71) – Родріго, Вінісіус (Хоселу, 82)


"Валенсія": Мамардашвілі – Коррея (Фульк'є, 55), Москера, Пауліста, Гайя (Гасьоровський, 55) – Пепелу (Уго Гонсалес, 70), Герра – Фран Перес (Яремчук, 70), Дієго Лопес, Канос (Гільямон, 64) - Дуро


Попередження: Камавінга, 62 - Пепелу, 34, Фульк'є, 56, Пауліста, 67