7 листопада 2023 17:43

Опубліковано свідчення дівчини, яка звинуватила Дані Алвеса у зґвалтуванні

У Мережі з'явилися показання дівчини, яка звинувачує колишнього захисника «Барселони» Дані Алвеса у зґвалтуванні.


«Він стояв позаду мене, а переді мною стояла моя двоюрідна сестра. Пам'ятаю, що потім він відійшов і жестом покликав мене до себе. Я вирішила поговорити з ним і дізнатися, чого він хоче не більше. Я пішла поговорити з ним. Я йшла за ним, але не розуміла, куди він прямував. Пам'ятаю, як він ішов у те місце, де це сталося. Але я й подумати не могла, куди він мене веде.

Ми дійшли до місця, там були двері, він відчинив їх, і коли я увійшла, то побачила, куди потрапила – це був дуже маленький туалет. Я була шокована.


Пам'ятаю, що він сів, а я почала говорити йому: «Я маю йти, я маю йти». Я пам'ятаю, що він задер мою сукню і змусив сісти на неї зверху. Пригадую, як сказала йому, що не можу це зробити. І він почав багато говорити. Він наполягав, щоб я називала себе жінкою легкої поведінки, яка йому належить. З цього моменту я почала чинити опір.


Він пошкодив мені коліно, і в мене залишилася рана. Алвес намагався схилити мене до орального сексу. Я весь час віддалялася від нього, поки він не схопив мене ззаду за шию і не почав бити», - наводить слова дівчини Telecinco.