7 листопада 2023 10:29

Глава Ла Ліги Тебас про поведінку Вінісіуса: "Він чудовий гравець, я не зобов'язаний давати йому порад. Ми працюємо заради того, щоб на стадіонах не було расизму та гомофобії"

Хав'єр Тебас не став давати Вінісіусу Жуніору порад щодо його поведінки.


– Дасте Вінісіусу пораду щодо його поведінки?

– Ні, він чудовий гравець, і я не зобов'язаний давати йому жодних порад. Я не той, хто дає поради такого роду. Він має своїх радників, своїх людей, він зрозуміє, що йому треба робити. Я не повинен давати поради.

– Вам подобається образ, який він створює? Ліги, а не про окремих гравців. У кожній грі завжди є речі, які можна виправити, не більше.

Добре, що Пуйоль висловився. Нехай він поговорить із Вінісіусом, і все. Я наполягаю, я не збираюся втручатися у поведінку Вінісіуса, бо це полеміка, а я не хочу вступати до неї.

Головне, за що ми виступаємо і заради чого ми працюємо – це щоб на стадіонах не було расистських образ, у даному випадку на адресу Вінісіуса та інших гравців, або гомофобних образ на адресу інших гравців, і це наш обов'язок і наша робота.

Гравці на полі у всіх командах завжди поводяться так, що інші люди не розуміють їх дії і це робить не тільки Вінісіус, але й інші гравці. Я не бачив жодного матчу, який був би повністю джентльменським, – сказав президент Ла Ліги.