31 жовтня 2023 22:00

"Інтер" побореться з "Барселоною" за португальського захисника "Лілля"

23-річний португальський центральний захисник "Лілля" Тьяго Джало перебуває на фінальній стадії відновлення після розриву "хрестів", однак навіть важка травма не є перепоною для "Інтера" та "Барселони". Охочих підсилитися 190-сантиметровим універсалом (за необхідності Тьяго раніше міг закрити позицію на флангах оборони) або в наступне трансферне вікно, або вже після закінчення поточного сезону – коли в Джало закінчиться контракт із "Ліллем".


За інформацією Calciomercato, "Інтер" хотів би підписати Джало ще влітку, як заміну Мілану Шкріньяру – щойно словацький центрдеф остаточно повідомив клубу про відхід у ПСЖ – проте в березні Тьяго порвав "хрести". Проте представники "неро-адзуррі", за даними видання, вже на словах домовилися про повернення португальця в Мілан – саме звідти, але з "Мілану", португалець влітку 2019 року поїхав до Франції, за чотири мільйони євро.


Джало не планує продовжувати угоду з "Ліллем", і тепер у французького клубу може бути альтернатива – продати Тьяго в зимове трансферне вікно нижче ринкової вартості (з урахуванням реабілітації після "хрестів"), або ж відпустити португальця вільним агентом. Однак і в "Інтера", в той самий час, намалювався серйозний конкурент – спортивний директор "Барселони" Деку є великим шанувальником Джало (через габарити й універсалізм) – і цілком здатний перебити пропозицію "неро-адзуррі", якщо каталонцям вдасться підписати португальця вільним агентом. Або якщо він передумає переходити в "Інтер".