31 жовтня 2023 08:30

"Час Яремчука у "Валенсії" настав": в Іспанії оцінили перспективи українця після травми його конкурента

Журналіст іспанського видання Plaza Deportiva Вісенте Фустер поділився думкою про перспективи українського форварда Валенсії Романа Яремчука після травми його конкурента Уго Дуро.


Роман Яремчук перейшов до Валенсії на початку вересня, але за два місяці не став стабільно основним гравцем команди Рубена Барахи.

Основний конкурент українського форварда за місце у складі левантійців Уго Дуро отримав травму ключиці у виїзному матчі 11-го туру Прімери проти Атлетіка, який відбувся 29 жовтня (2:2).

Журналіст іспанського видання Plaza Deportiva Вісенте Фустер вважає, що це дозволить Яремчуку отримувати набагато більше ігрової практики у найближчих матчах Валенсії.

«Час Яремчука у Валенсії настав. Гравець збірної України буде відповідальним за голи команди Барахи після того, як стало відомо про ступінь травми Уго Дуро, який пошкодив ключицю і повернеться лише після міжнародної паузи листопаду.

Логроньєс у Кубку Іспанії, Гранада та Реал стануть для Яремчука перевіркою і дадуть змогу здобути довіру тренерського штабу».

Фустер також оцінив виступи Яремчука у стартових матчах за команду Барахи.

«Яремчук прибув в останній день трансферного вікна і результативний старт Уго Дуро змусив його сидіти на лаві запасних, чекаючи свого моменту. Проте Роман не надав достатніх аргументів, коли Бараха надав йому можливість вийти у старті у матчах із Бетісом та Мальоркою.

Тепер Бараха змушений звернутись до Яремчука, щоб той очолив атаку. Українець не зміг забити у своїх перших матчах за Валенсію, а його гол у ворота Кадіса не зарахували через офсайд», – пише джерело.

27-річний Яремчук провів за левантійську команду п'ять поєдинків, але не відзначився результативними діями.