30 жовтня 2023 10:11

"Не можу уявити команду з Яремчуком в старті": вболівальники "Валенсії" жорстко відреагували на останню новину

У неділю, 29 жовтня, Валенсія на виїзді розписала мирову з Атлетік Більбао (2:2) в рамках 11-го туру чемпіонату Іспанії.


Основний форвард гостей Уго Дуро, який відзначився у тій зустрічі забитим голом та асистом, отримав травму плеча. Тепер іспанський нападник може пропустити близько трьох місяців, повідомляє Estadio Deportivo.


Основним кандидатом на заміну Дуро в стартовому складі Валенсії є Роман Яремчук.


Вболівальники «летючих кажанів» не в захваті від того, що 27-річний український форвард, який цього сезону не забивав, отримає місце в основному складі.


_anndrius_: «Три місяці з Яремчуком я така».


david_mt9: «Сподіваюся, що це не розрив і відновлення буде менше... Я не можу уявити команду з Яремчуком у стартовому складі».


el_xema: «До біса тепер з Яремчуком у старті».


Дехто з фанатів змирився з тим, що не залишається іншого варіанту, крім як довіритися Яремчуку.


sergi_fut: «Через катастрофічну комплектацію команди нам доводиться пів сезону грати лише з одним форвардом. Довіряти Яремчуку».


sergio04gp: «Не залишається нічого іншого, як довіритися Яремчуку і чекати, щоб Алмейда та Марі якнайшвидше повернулися».


Один з дописувачів вирішив завести тред, у якому щоденнно будуть публікуватися фото Романа, поки той не заб'є свій перший гол за Валенсію.


Burrogan: «У цьому скромному акаунті щоденно публікуватиметься фото Романа «гольового геноцида» Яремчука, доки він не заб'є свій перший гол за Валенсію».


Знайшовся й вболівальник Валенсії, який висловився на підтримку українського нападника.


GerardGalvez21: «Я, мабуть, єдиний, хто не вважав, що гра Яремчука була поганою ні сьогодні, ні днями проти Кадіса (2:0). Насправді у нього був лише один невдалий випадок. Мені він здається хорошим гравцем».


Яремчук взяв участь у п'яти матчах за Валенсію: без результативних дій.


«Летючі кажани» мають у своєму активі 15 балів та знаходяться на дев'ятій позиції.


У наступному турі Валенсія зіграє з Гранадою (05.11).