26 жовтня 2023 09:40

Пеп Гвардіола: "Люди хочуть, щоб Холанд провалився після 52-х голів минулого сезону"

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола прокоментував перемогу над «Янг Бойз» (3:1) в ЛЧ та дубль Ерлінга Холанда в цьому матчі.

«На Ерлінга тисне те, що сталося минулого сезону. Та й не лише минулого сезону. Він повинен забивати по 7 голів у кожному матчі, але це неможливо. Він щасливий. Забив багато голів. Люди хочуть, щоб Голанд провалився після того, як забив 52 голи.


Можливо, в потрібний момент сезону Ерлінг гратиме навіть краще, ніж зараз. У Лізі чемпіонів він знову на тому ж рівні. Ми дуже раді, що він голодний хлопець. Такий скромний. Неймовірний професіонал. Чудовий конкурент.

Він бере участь в грі та процесах команди. Не хочу, щоб Холанд просто сидів у штрафному і забивав голи. Якщо він буде залученим, коли ми доберемося до штрафної, то діятиме розумніше. У мене немає сумнівів - він має бажання вдосконалюватися.


Результат хороший. Набрали 9 з 9 очок. Наша позиційна гра була винятковою. Ми говоримо про короткі передачі на штучних полях, а довгі передачі на них контролювати складніше.

У нас були моменти, але в цілому це була дуже хороша гра.Дуже задоволений нею. Ми могли забити більше голів, але важливо створювати моменти», - сказав Гвардіола.

«Манчестер Сіті» лідирує в групі Ліги чемпіонів. Наступний матч - 29 жовтня на виїзді проти «Манчестер Юнайтед» в АПЛ.