25 жовтня 2023 21:28
1

"Мілевський був у комі": Алієв повідомив останні новини про колишнього форварда "Динамо"

Екс-хавбек київського Динамо Олександр Алієв розповів про стан колишнього нападника біло-синіх і збірної України Артема Мілевського, який перебуває в лікарні.

Олександр Алієв повідомив, що спочатку Артем Мілевський був у комі, проте зараз йде на поправку.


«Мілевський був у комі. Я практично щодня відвідую його в лікарні. Він одужує, лікується, йде на поправку.


Мілевському потрібно забути, що він був футболістом, зараз у нього новий етап у житті. Треба перебудовуватися, може, цей етап буде кращим, ніж було раніше у футболі», – сказав Алієв журналісту Дмитру Гордону.


Мілевський наразі перебуває у лікарні, де проходить курс реабілітації. Витрати на лікування взяв на себе власник Динамо Ігор Суркіс.


38-річний Мілевський завершив професійну кар'єру футболіста у вересні 2021 року. Артем виступав за Динамо з 2002 по 2013 рік, за цей час він відіграв 253 матчі, в яких забив 83 голи і віддав 54 результативні передачі.


Після відходу з Динамо у 2013 році Артем встиг пограти у Газіантепспорі, Хайдуку, РНК Спліт, Конкордії, Тосно, Динамо-Брест, Кішварді та Минаю.


З 2006 до 2012 року провів 50 матчів за збірну України, на його рахунку вісім голів.

Діти... То є велика мотівація для чоловіка. З великою ймовірністю, як би у Сані не було діток, то лежав би зараз поряд зі своїм "кентом" під крапельницей.