21 жовтня 2023 21:41

"Реал" врятувався від поразки в матчі проти "Севільї"

"Севілья" після зміни тренера видала свій найкращий матч у поточному сезоні, нехай і не перемогла.


Настрій – ось що було головним сьогодні. Господарі йшли на всі м'ячі, грали жорстко, наполегливо, чому сприяв суддя, який іноді дозволяв відверто борцівські прийоми.


Ветерани Серхіо Рамос та Хесус Навас задавали тон. Один ще до перерви з'їздив по обличчю Беллінгему, інший двічі "приземлив" Вінісіуса.


Моментів по такій грі було небагато, це ясно. Карвахаль вибив м'яч із порожніх воріт після удару Ракитича; Рамос повторив цей подвиг, зупинивши удар Алаби. Також були два незараховані голи Мадрида після свистка. Перерва.


Другий тайм розпочався з активності "Реала", зокрема - Родріго, який двічі вивалювався на Нюланда, але обидві дуелі норвезькому голкіперу програв. Реалізація була і залишається бичем для молодого бразильця.


Ну, а за тим пішли голи. "Севілья" це почала - після серії навісів енна спроба Акуньї така знайшла корпус Алаби, від якого м'яч залетів у ворота. У відповідь Мадрид забив набагато класичніше - Карвахаль замкнув навіс Крооса. І все це за 4 хвилини!


Якщо до голів на полі був вогонь, то після сталася справжня пожежа. Бійки, сварки, шикарний сейв Кепи після удару Рамоса, штрафний на останній доданій хвилині - це було епічно. Єдине, чого не вистачило - це магії Джуда Беллінгема, якого груба, щільна опіка "Нервіона" знищила під чисту.


Щодо таблиці, то там "Реал" все ще перший з 25 очками; у "Севільї" - 9 балів, 13-й рядок і наш респект за самовіддачу, яку "Пісхуан" цього сезону ще не бачив.


10-й тур Прімери. Севілья. "Рамон Санчес Пісхуан"


"Севілья" - "Реал Мадрид" - 1:1


Голи: Алаба, 74 (автогол) - Карвахаль, 78


"Севілья": Нюланд - Навас, Гудель (Баде, 77), Рамос, Акунья - Ракитич, Сумаре, Соу - Окампос, Ен-Несірі, Лукебакьо (Cусо, 67)


"Реал Мадрид": Кепа – Карвахаль, Рюдігер, Алаба, Менді – Вальверде (Модрич, 67), Чуамені (Камавінга, 67), Кроос – Беллінгем – Родріго (Хоселу, 79), Вінісіус


Попередження: Рамос, 76, Окампос, 78