20 жовтня 2023 09:41

Фернандінью після завершення кар'єри хоче залишитися у футболі

38-річний опорний півзахисник «Атлетіко Паранаенсе» Фернандіньо не поспішає продовжувати свій контракт із клубом, який закінчується наприкінці цього року.


Фернандіньо хоче й надалі мати перед собою виклики у спортивній кар'єрі, через що планує почекати та дізнатися, чи зуміє його нинішній клуб здобути путівку до Кубка Лібертадорес на наступний сезон.


«Можливість із продовженням контракту існує. Через деякий час неминуче доведеться сісти та поговорити. Ми прийдемо до угоди, яка виявиться найкращою для обох сторін. Подивимося, що станеться. Зараз потрібно виявити багато спокою та обережності», - сказав Фернандіньо.


Бразильський екс-гравець «Шахтаря» не має наміру прощатися з футболом після завершення кар'єри гравця. В останні роки Фернандіньо пройшов кілька курсів у галузі менеджменту як у Бразилії, так і за кордоном.

«Атлетіко Паранаенсе» після 27 зіграних матчів посідає 6-те місце у турнірній таблиці бразильської Серії А. Фініш на цій позиції дозволить команді зіграти у кваліфікації Кубка Лібертадорес у наступному сезоні.