19 жовтня 2023 10:05

МЮ розгляне пропозиції щодо Санчо у січні, якщо гравець не вибачиться перед тен Хагом. Одноклубники говорили Джейдону, що він не правий

«Манчестер Юнайтед» розгляне пропозиції щодо Джейдона Санчо в січні.


За даними Manchester Evening News, це станеться, якщо вінгер не вибачиться перед тренером Еріком тен Хагом і не повернеться до складу команди.

Нагадаємо, на початку вересня між Санчо та головним тренером «Манчестер Юнайтед» Еріком тен Хагом виник конфлікт. Вінгер пропустив матч 4-го туру АПЛ із «Арсеналом» (1:3). Після гри Ерік тен Хаг пояснив це тим, що 23-річний англієць не вразив його на тренуваннях.

Санчо відповів на слова тен Хага заявою у твіттері: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен». Згодом піст був вилучений. 14 вересня футболіста було усунуто від роботи з основною командою.

Друзі Санчо в МЮ просили його припинити ворожнечу, вибачившись перед тренером. Одноклубники казали Санчо, що той не має рації і має вибачитися, а тен Хаг пояснив гравцеві, що треба зробити, щоб повернутися до складу.