9 жовтня 2023 22:41

"Нехай скаже, чи пропонував він свої послуги росіянам?". Севідов відповів Баранці

Колишній тренер львівських Карпат та харківського Металіста Олександр Севідов відреагував на коментар голови Комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки стосовно його дискваліфікації.


Голова Комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки пригадав справу з відомим українським тренером Олександром Севідовим, якого було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми.


«Повірте, ніколи ніхто, кого дискваліфікували довічно, не лишався на довічній дискваліфікації після CAS. Севідов був неймовірним успіхом. Нереальним успіхом», – сказав Баранка для Тribuna.com.


Севідов відреагував на слова топчиновника УАФ.


«Він там хизується великою перемогою над Севідовим. А він не боїться, що ця велика перемога стане великою ганьбою? Все таємне колись стає явним. Це треш, що вони зробили в Лозанні. І те, що вони зробили проти мене – це лжесвідчення, залякування футболістів, щоб вони дали покази проти мене».


Також Севідов має питання щодо кваліфікації Баранки, якому, за його словами, відмовили у роботі навіть у Російському футбольному союзі.


«Великий борець з договірними матчами! Одне питання виникає: «Чому ти ніде не затребуваний, Франческо?». Ти ж пропонував себе всюди, зокрема у РФС. Нехай скаже, чи пропонував він свої послуги росіянам? І ті його відкинули, і на батьківщині у нього не складається, а тут...», – сказав Севідов на ютуб-каналі «Фінти та підкати».