9 жовтня 2023 10:45

"Ми повинні говорити справедливо". Журналіст оцінив гру Бражка на старті цього сезону

Журналіст Володимир Звєров висловився про гру півзахисника «Динамо» Володимира Бражка на старті цього сезону.


– Це той футболіст, про якого зараз найбільше говорять в українському футболі. Це футболіст молодіжної збірної України, поки не основної збірної. Він дуже потрібен молодіжці, яка зараз гратиме дуже важливу спайку матчів у відборі на наступний чемпіонат Європи, у тому числі проти Англії. Тому Бражко буде у молодіжній збірній.


Звісно, що багато сказано за цього футболіста, у тому числі мною. Минулого тижня він дуже погано зіграв проти «Оболоні» в Кубку України, він напомилявся і це визнав. Потім він компенсував це нібито чудовою грою проти «Олександрії», і справа не тільки в дублі. А й в тому, як він грав у розвитку атак, він дуже багато робить передач.


Якщо закрити Бражка, то м’яч куди менше потрапляє на половину поля суперника, він дуже важливий диригент у старті та конструкції атак «Динамо». І ось проти «Полісся» він відіграв реально посередній матч. Ось це недолік молодого футболіста.


Ми дуже багато хвалимо, але ми так само повинні говорити справедливо. Я вважаю, що для того, аби будь-який молодий футболіст ріс, треба говорити справедливо про його гру. «Полісся» його закрило і не дало показати його сильні сторони, відповідно не дало як слід доставляти м’яч на чужу половину поля і його там було менше, ніж в попередніх матчах.


Але загалом, ми говоримо не про Кубок, а про старт чемпіонату. Звісно, Бражко – футболіст, який зараз має ключову роль в центрі поля «Динамо» і повинен цю ключову роль розвивати.