8 жовтня 2023 17:11

Ультрас "Олександрії": "Той, хто дав команду на публікацію "We stand with Israel" в інстаграмі клубу – цинічний п#####с"

Ультрас «Олександрії» відреагували на публікацію в офіційному інстаграмі клубу, у якій був розміщений колаж з прапорів Ізраїля та України, доповнений словами «We stand with Israel».


«Той, хто дав команду на цю публікацію – цинічний п#####с.

Зараз, коли щодня ми оплакуємо загиблих побратимів, хтось в олександрійському «Будинку футболу» вирішив згадати про події у світі. А чому це раптом? Що ж сталося?

Відповідаємо. Тема подій у Ізраїлі сьогодні хайпова. Це єдина причина. Ще один приклад дурості. Тут хтось із керівників вирішив трошки хапонути на трагедії і відвернути увагу від власних проблем. Нема інших тем для публікацій?..

* нема публікацій про трагедію в селищі Гроза нещодавно;

* на сайті жодної згадки про війну від 24 лютого;

* на сайті жодної згадки про війну від 2014 року.

Схоже, що комусь стало нудно. Можемо знайти тобі завдання прямо зараз, якщо твій фокус не зосереджений на обороні власної країни. Цими діями керівництво знову ганьбить себе. Боротьба з окупантами тут має бути на першому місці, потім все інше.

Це ганьба. В той час, коли ми в скорботі за загиблим побратимом, а ще двоє наших прямо зараз перебувають у госпіталі – ми повинні отримувати від клубу ось ці новини?», – йдеться в заяві, оприлюдненій у сторіс інстаграму ультрас.