30 вересня 2023 19:21

Кіоун: "Трансформація "Тоттенхема" нагадує прихід Венгера в "Арсенал". Арсен вселив у нас віру практично відразу, Постекоглу робить те ж саме"

Мартін Кіоун висловився про зміни в «Тоттенхемі» після приходу Енджа Постекоглу.


«Трансформація «Тоттенхема» під керівництвом Енджа Постекоглу видається знайомою. Це нагадує мені 1996, коли Арсен Венгер переступив поріг «Арсеналу». Він вселив у нас віру майже відразу.


За Джорджа Грема мені казали, що моя робота полягає в тому, щоб відібрати м'яч і віддати його тому, хто вміє грати. Але Венгер сказав мені та іншим, що він вірить у нас, і що ми всі маємо грати зі свободою самовираження. Раптом я відчув себе футболістом, який повністю реалізувався, а решта, як кажуть, вже історія.


Як би тривожно мені не було визнавати це як уболівальнику «Арсеналу», я бачу, що Постекоглу передає ту саму віру гравцям «Тоттенхема». Навіть після продажу Харрі Кейна вони виглядають прогресуючою та згуртованою командою. Вони мають тренера, який вірить у них так, як не вірив Антоніо Конте, і стиль гри Постекоглу вражає», – сказав колишній футболіст «Арсеналу».