29 вересня 2023 09:14

"Після гри з "Шахтарем" у мене понизився гемоглобін": Севідов розповів про своє ставлення до Циганика та Звєрова

Колишній тренер львівських Карпат та харківського Металіста Олександр Севідов розповів про те, чому негативно ставить до відомих журналістів Ігоря Циганика та Володимира Звєрова.


Відомий український тренер Олександр Севідов розповів історію, через що журналіст Ігор Циганик почав звинувачувати його у договірних матчах.


«Циганик зустрічався з інвестором Сум. У них була довга зустріч, багато тем вони обговорювали. У нього ця людина запитала: А що ж Севідов? Чому ж ви його брудом поливаєте?


І тут він розповідає історію: «Футболісти Дніпра мені розповідали, що коли Суми їхали на гру в Кіровоград (нині Кропивницький), Севідов в автобусі говорив футболістам як їм діяти на футбольному полі».


Севідов зазначив, що інвестор ПФК Сум відразу сказав Циганику, що ніякого автобуса не існувало.


«Йому людина відповідає: «Севідова не було в Кіровограді – це вам може підтвердити будь-хто». Навіть більше – автобуса не було. Футболісти Сум добиралися на гру в Кіровоград хто на машинах, хто на маршрутках, тому що починаючи з гри другого кола Інгулець – ПФК Суми (6:0) ніхто команду не тренував.

Команда отримала сигнал від інвестора: «Хочете догравайте, хочете не догравайте». Команда була приречена, але футболісти вирішили догравати».


Тренер розповів, що Циганик не надто хвилювала правда і той довірився своїм джерелам.


Циганик запитує: «І що, не було навіть автобуса?», а йому відповіли: «Так, навіть автобуса не було». Знаєте, що він сказав? «Ну не знаю, мені так сказали». Як я можу ставитися до цієї людини».


Також Севідов розповів, чому негативно ставиться до журналіста Володимира Звєрова.


«Мені присилають фрагмент: «Ось пройшло п'ять років і Звєров знову тебе згадує». І там йдеться про те, як Металіст з Севідовим грав проти Дніпра (0:5). Ну невже вони не знають? Звісно вони знають. Після гри з Шахтарем (1:8) мені стало погано. У мене катастрофічно понизився гемоглобін.


Мені ці трубки запхали у всі отвори, які є в людини. Шукали відкриту чи внутрішню кровотечу, оскільки таке різке падіння гемоглобіну буває саме в таких випадках. Не знайшли. Поклали в лікарню».


Севідов вкотре наголосив, що після поразки від Шахтаря більше не з'являвся на базі у Харкові.


«Невже вони не знають, що після гри з Шахтарем Севідов лежав у лікарні аж до та після гри з Дніпром. Після гри з Шахтарем Севідов на базі Металіста більше не з'являвся», – сказав Севідов на ютуб-каналі «Фінти та підкати».