27 вересня 2023 14:40

Джан П'єро Гасперіні - про 2:0 з "Кальярі": "Це був наш найкращий матч у сезоні"

Головний тренер «Аталанти» Джан П'єро Гасперіні прокоментував перемогу над «Кальярі» (2:0) у 5-му турі Серії А.


«Ми дуже добре грали в першому таймі. Напевно, це був наш найкращий матч у сезоні, можливо, також завдяки ентузіазму після гри в четвер.

Був провал в середині гри, але навіть у важкий момент ми зуміли зібратися і здобути перемогу. У матчі з «Фіорентиною» ми також не допустили багато моментів, наші воротарі робили мало сейвів у цьому сезоні, і були ситуації з помилками.

У цій грі ми не припускалися помилок, зберегли правильну концентрацію і добре зіграли в захисті.

Він (Шарль де Кетеларе - прим.) провів чудовий перший тайм, завжди демонстрував високий рівень, був орієнтиром в атаці, і його гольова передача була дуже хорошою.

Лукман також у хорошій формі. Він швидкий у дриблінгу та атаці, має гарний удар, тому все, на чому йому потрібно зосередитися, це робити менше недоречних передач.

Крім оновленої атаки та появи Сеада Колашинаца в обороні, наш склад залишився практично незмінним. Ми знаємо, чого ми можемо очікувати від гравців, і сподіваємось, що з часом ми зможемо повністю інтегрувати новачків.

Я говорив минулого сезону, коли ми не грали в єврокубках, що вони дають командам більше, ніж забирають. Це допомагає підвищити рівень команди, допомагає гравцям отримати досвід, але ризик полягає в тому, що у вас більше шансів отримати травму», - сказав Гасперіні для DAZN.