25 вересня 2023 13:07

Участь де Йонга у матчі з "Реалом" майже виключена, відновлення Педрі прискорять. У "Барси" 3 здорові хавбеки

"Барселона" після травми Френкі де Йонга готується до повернення Педрі на поле.


Як пише As, через травму гомілкостопа, отриману в матчі з «Сельтою» (3:2) у Ла Лізі, де Йонг пропустить щонайменше шість тижнів.

У зв'язку із цим планується прискорити повернення Педрі на поле. Наразі «Барса» націлена на те, щоб 20-річний півзахисник зіграв у домашньому матчі проти «Атлетіка», який відбудеться 22 жовтня. Це дасть Педрі можливість отримати ігрову практику перед класико проти Реала, яке відбудеться 28 жовтня.

Педрі отримав розрив квадрицепса стегна 24 серпня. На відновлення такої травми потрібно близько двох місяців. Аналогічну травму Педрі вже отримував минулого року, тоді він пропустив два з половиною місяці. «Барса» вважає, що нинішня травма Педрі має менш серйозний характер, тому в ході паузи на матчі збірних відновлювальні процедури набудуть більш інтенсивного характеру, щоб до середини жовтня гравець зміг бути готовим на 100%.

Повернення Педрі дуже важливе для Хаві, оскільки гірші побоювання через травму де Йонга підтвердилися. Участь Френкі у матчі проти «Реала» практично виключена. За найкращого результату де Йонг потрапить у заявку на матч проти «Шахтаря», який відбудеться 7 листопада.

Після травми де Йонга у «Барселони» залишилося три здорові чисті півзахисники – Гаві, Оріоль Ромеу та Ілкай Гюндоган. Також на цій позиції можуть зіграти Жоау Канселу, Фермін Лопес та Серджі Роберто.