19 вересня 2023 10:28

Довбик та Циганков підняли "Жирону" у топ-3 Ла Ліги: відомі оцінки українців за виїзну перемогу над "Гранадою"

У понеділок, 18 вересня, у поєдинку 5-го туру Ла Ліги Гранада на своєму стадіоні програла Жироні з рахунком 2:4, за яку виступають українські футболісти Артем Довбик та Віктор Циганков.


Вперше у сезоні Артем Довбик та Віктор Циганков вийшли в основному складі Жирони. Гравці збірної України допомогли каталонській команді здобути виїзну перемогу.


Вінгер Жирони Циганков гарним обвідним ударом з-за меж штрафного майданчика відправив м'яч у «дев'ятку» воріт Гранади і відкрив рахунок, забивши перший гол у сезоні. На 34-й хвилині форвард каталонців Довбик зробив першу результативну передачу за іспанську команду.


Портал статистики WhoScored поставив українським футболістам добрі бали за цю гру. Циганков отримав оцінку 7.6 балів, а Довбик – 7.3. Це одні з найкращих оцінок у складі Жирони та загалом у матчі.




26-річний Довбик провів за Жирону п'ять матчів, у яких забив один гол і зробив одну результативну передачу.


25-річний Циганков перейшов у каталонську команду в січні з київського Динамо і зіграв 24 поєдинки, в яких забив чотири м'ячі та оформив сім асистів.


Жирона провела п'ять матчів, набрала 13 очок і посідає третє місце в турнірній таблиці іспанської Прімери з відставанням від лідируючого Реала в два залікові пункти.


У наступному турі каталонці зіграють 23 вересня на своєму полі проти Мальорки.