17 вересня 2023 17:57

"Кальярі" не дотиснув "Удінезе"

Серія А. Четвертий тур


Кальярі. "Уніпол Домус"


"Кальярі" - "Удінезе" 0:0


"Кальярі" та "Удінезе" відстають від свого графіка. Перший – новачок, тобто очікування від нього невеликі. Але не два очки у чотирьох турах лише з одним забитим. Особливо коли інші новачки переграють "Аталанту" та "Лаціо". Другий розпочав попередній сезон блискуче, був оголошений його відкриттям вже у вересні, новою "Аталантою". У новому ж лише в четвертому турі набрав третє очко, також забив за цей час лише один м'яч.


Починалося все на спеці в Сардинії дуже повільно. Надалі грали швидше. Але й тоді захисники щоразу блокували небезпечні удари. Також опорник господарів Дейола не влучив головою впритул, те ж саме сталося з захисником Доссеною, форвард сардів Лувумбо влучав у стійку. Дейола програв вихід віч-на-віч, зачепивши стійку. Захисник гостей Бійол в іншому епізоді тягнув з лінії воріт.


Воротар господарів Радунович витягнув два небезпечні удари. Причому у Лукки виграв вихід віч-на-віч.


Попередні очні зустрічі "Удінезе" виграв з результатами 4:0 та 5:1. Тож 0:0 - вже прогрес для "Кальярі". Втім, разом з сезоном вильоту, він видав вже дев'ять матчів без перемог поспіль у Серії А. А удінці не забили в шостому з восьми останніх. Слабко.