11 вересня 2023 20:31

Не вразив та не пустив батько: Циганик розповів, що у "Динамо" зірвалися трансфери легіонерів

Як повідомляє Ігор Циганик у своїй авторській програмі Циганик Live, Динамо предметно цікавилось двома захисниками із Європи. Мова йде про футболіста Крешимира Кризманича із хорватської Гориці:


- Динамо дуже довго шукало захисника. І, практично, вже підписали контракт із сербським футболістом із Гориці. Про нього дуже багато писали, але він на тестах просто не вразив скаутів. Перед медоглядом він мав пробігти певні швидкісні вправи, але побачили, що у нього немає швидкості. А без швидкості центральний захисник? Ну в київському Динамо їх достатньо. А ще одного такого футболіста сенсу особливо немає.


Також Ігор Циганик повідомив, що київський клуб міг купити іншого легіонера, із Ференцвароша, але трансфер також зірвався:

- Був дуже непоганий варіант із центральним захисником Ференцвароша. Я не буду називати прізвище, але був дуже непоганий варіант. І настільки мені відомо, що вже були домовились, все гаразд, готові підписувати контракт. Але втрутився батько футболіста, який сказав, що він не поїде в Україну, для нас це страшно. І в останній момент все перегралося. Ось такі були варіанти з центральними захисниками у Динамо. Але ми живемо в таких умовах. Тут потрібно це розуміти.