10 вересня 2023 20:25

"Для мене очевидно": Григорчук висловився про скандального екс-хавбека "Полісся"

Головний тренер ФК Чорноморець Роман Григорчук поділився враженнями після перших днів роботи зі своїм новим гравцем, колишнім півзахисником команди Полісся і Шахтаря, Владиславом Вакулою.

Григорчук відзначив, що не варто ставити на Вакулу хрест або накладати на нього якісь стигмати через його минулі питні вибрики в попередніх клубах.


«Перше – я хочу просто поговорити з людиною, відчути його. Ні про що інше ми не говоримо, тільки бесіда. Я знаю, що у талановитих людей, у дуже багатьох з них, десь 8 з 10 – є якісь такі особливості, через які, на перший погляд, може здаватися: «Та ні, краще не зв'язуватися».


Він взявся реабілітувати кар'єру гравця та вже провів з ним серйозну та відкриту бесіду.


«Для мене очевидно, що це дуже і дуже талановитий футболіст. Це цікавий футболіст, неординарний, здатний обігрувати один в один. Зараз я вже знаю про те, що у нього прекрасне футбольне здоров'я.


Це буде гравець, якого будуть впізнавати. Я повинен зробити все, щоб це вийшло у Влада, а решта в його руках», — сказав Григорчук в інтерв’ю ТаТоТаке.


Влітку 2022 року Вакула побився з кимось із футболістів Шахтаря, після чого тодішній головний тренер команди Ігор Йовічевич ухвалив рішення відсторонити його від виступів за команду.


За ніби бійку в стані алкогольного сп'яніння Вакулу вигнали і з Полісся.


Владислав Вакула приєднався до Чорноморця на правах оренди, уклавши з одеситами контракт до кінця сезону.


В сезоні 2022/2023 Владислав Вакула провів 17 матчів у складі житомирського Полісся: один гол, одна результативна передача.