5 вересня 2023 15:30

MEGOGO та "Суспільне" покажуть матч Україна - Англія 9 вересня

9 вересня збірна України з футболу проведе матч у відбірковому циклі до Чемпіонату Європи 2024 року. Суперниками українців стане збірна Англії.


У поточному відборі Україна та Англія зіграють вдруге, у першому протистоянні на стадіоні Вемблі англійці перемогли з рахунком 2-0. До цього моменту збірна Англії не зазнала жодної поразки у відбірковому турнірі та займає лідируючу позицію у групі C з 12 очками на рахунку. Україна займає друге місце з шістьма заліковими балами і одним матчем в запасі, випереджаючи чемпіонів Європи італійців на 3 очки, і зігравши на матч більше за «Скуадру Адзурру».


MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».


Також прямий ефір гри можна подивитися на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).


Початок гри о 19:00. Коментаторами стануть Вадим Скічко та Роман Бебех.


Трансляція на MEGOGO розпочнеться з передматчевої студії о 17:45. До ведучих Олександри Кучеренко та Володимира Кобелькова долучаться технічний директор футбольного клубу «ЛНЗ» Черкаси, відеоблогер Андрій Колісник та екснападник «Динамо», «Штутгарта», «Гранади» та Національної Збірної України Артем Кравець, що наразі є радником президента київського «Динамо» з питань розвитку дитячо-юнацького футболу.


* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.


Нагадаємо, медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.