5 вересня 2023 13:34

"Нічого доброго не очікую". Відомий журналіст проанонсував матчі збірної України з Італією і Англією

Журналіст та коментатор Ігор Циганик зізнався, що позбавлений оптимізму напередодні матчів збірної України з Англією та Італією у відборі на Євро-2023.


«Нічого доброго не очікую. Я не вважаю, що ми зараз можемо бути конкурентоздатними на рівні Англії чи Італії. Розумію, що йде процес побудови колективу і розумію, що особливих секретів запропонувати Англії та Італії ми не можемо. Нам буде дуже складно».

Також Циганик припускає ймовірність того, що головний тренер збірної Сергій Ребров має намір кваліфікуватися на чемпіонат Європи через Лігу націй.

«Можливо Ребров вже внутрішньо готується до того, щоб грати матчі через Лігу націй. Зараз дуже багато нових облич і дуже різна фізична форма гравців команди. Найголовніше наразі це все забалансувати, знайти оптимальні налаштування та спробувати зробити хорошу та якісну команду».

Циганик зазначає, що Ребров прийняв команду у важкий момент і процес побудови команди триватиме щонайменше рік.

«Реброву все це потрібно робити з коліс, відразу у відборі на Євро, а не через товариські матчі. Як на мене, це велика проблема. Не думаю, що у Реброва є думки, що ми повинні рвати Англію та Італію. Він прийняв команду у складний момент і цей момент буде продовжуватися ще як мінімум рік», – сказав Циганик в етері «Циганик LIVE».