4 вересня 2023 20:03

"Дав йому більш докладні вказівки". Британські журналісти помітили, що Зінченко опікується зіркою "Арсенала"

Британські журналісти прокоментували розмову українського флангового оборонця Олександра Зінченка з німецьким півзахисником Каєм Хаверцом.


Під час матчу між Арсеналом і Манчестер Юнайтед в четвертому турі чемпіонату Англії Зінченко постійно спілкувався і підтримував Хаверца. До речі, Арсенал здобув перемогу з рахунком 3:1 на своєму стадіоні.

Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі своєї команди на цей матч, що стало його першою стартовою грою протягом останніх п'яти місяців.

Британські журналісти зауважили лідерські якості українського гравця, який у перший тайм намагався давати поради новачку Арсеналу Каю Хаверцу, а в другому таймі навіть обійняв німця, підтримуючи його та надаючи настанови.

«Хаверц все ще виглядає так, ніби намагається освоїтись на новому місці. Протягом усього першого тайму було видно, як Олександр Зінченко підказував йому, що треба більше боротися, а в перерві українець вийшов на поле, обійнявши Хаверца, і, схоже, дав йому більш докладні вказівки», — пише Football.london.

У нинішньому сезоні АПЛ Олександр Зінченко зіграв в трьох поєдинках, загалом 111 хвилин, без результативних дій.


На рахунку Хаверца чотири поєдинки та жодної результативної дії.


Після чотирьох турів Арсенал посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в активі десять очок.


В наступному турі команда українця зустрічатиметься з Евертоном Віталія Миколенка. Матч відбудеться 17 серпня. Початок гри о 18:30.