4 вересня 2023 16:45

"Побачимося у судах, пане Маркевичу!". Футбольний агент звернувся до головного тренера "Карпат"

Андрій Білейчук відреагував на слова наставника львівських Карпат Мирона Маркевича стосовно історії з трансфером Владислава Рибака з Металіста.


Агент ФІФА Андрій Білейчук анонсував те, що він захищатиме свою професійну репутацію у судах після звинувачень Мирона Маркевича через зірваний трансфер воротаря Владислава Рибака.

Нещодавно головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич заявив, що футбольний агент Андрій Білейчук втрутився в історію з трансфером голкіпера харківського Металіста Владислава Рибака до галицького клубу.

Наставник Карпат сказав таке стосовно агента:

«Білейчук зажадав такі відступні, ніби йшлося про голкіпера європейської топ-команди. Звісно, це нас не влаштовувало і нічого не залишалося, як лише побажати Рибаку успіхів в його виступах за Металіст. Білейчук вже не вперше своїми непомірними забаганками перешкоджає Карпатам в селекційній роботі».

Білейчук такими словами відреагував на слова коуча львів’ян:

«Оскільки мною не велося жодних перемовин з будь-яким представником Карпат щодо трансферу Рибака, оприлюднена паном Маркевичем інформація є неправдивим наклепом, і, як ліцензований посередник, я змушений звернутися до Комітету з етики та чесної гри УАФ».

Також агент додав наступне:

«Я звернуся до суду загальної юрисдикції з вимогою компенсації завданої моральної шкоди згідно чинного законодавства України. Побачимося у судах, пане Маркевичу!», – розповів Білейчук в інтерв’ю football24.