2 вересня 2023 11:55

Колишній гравець збірної Іспанії Хуан Мата перейде у "Віссель Кобе"

Колишня зірка «Челсі» та «Манчестер Юнайтед» Хуан Мата вирішив продовжити кар'єру у складі японського клубу «Віссел Кобе», повідомив італійський інсайдер Фабріціо Романо у своєму «твіттері».


35-річний футболіст перебуває без клубу з того часу, як залишив «Галатасарай» наприкінці минулого сезону. Тепер він, схоже, збирається піти шляхом співвітчизника Андреса Іньєсти, який став легендою «Віссел Кобе», виступаючи в японській Джей-лізі протягом п'яти років.

Нагадаємо , Іньєста приєднався до «Віссел Кобе» у 2018 році після виходу з «Барселони», а цього літа емоційно попрощався з клубом, перейшовши до «Емірейтсу». Судячи з усього, вакантне місце іспанської легенди пустувати не буде.

Як стверджує джерело, знайоме з ситуацією, Мата відхилив пропозиції з Близького Сходу і вирішив перебратися до Японії. Універсальний півзахисник відзначився у європейському футболі як переможець Ліги чемпіонів із «Челсі» та переможець Ліги Європи з «Манчестер Юнайтед». У складі збірної Іспанії Мата ставав чемпіоном Європи та світу.