28 серпня 2023 22:42
2

Екс-лікар "Руха" Бабелюк: "Знаючи методи роботи клініки в Белграді, можна прогнозувати, що Ярмоленко зможе повернутися до матчів збірної"

Колишній лікар «Руха» Дмитро Бабелюк повідомив, що вінгер «Динамо» Андрій Ярмоленко проходить реабілітацію у сербському Белграді.


«Гравець дійсно травмований і проходить реабілітацію у клініці Андре Милутиновича у Белграді. Не виглядає на серйозну травму, скоріш за все, типова мʼязова проблема.


Знаючи методи роботи Андре можна прогнозувати, що Ярмола зможе повернутися до матчів збірної. Єдиною проблемою залишається відсутність ігрового тонусу напередодні цих матчів», - написав Бабелюк.


Була інформація, що Ярмоленко має проблеми з коліном, які дали про себе знати ще в матчі 4-го туру чемпіонату України з «Чорноморцем» (2:3).


У матчі-відповіді з «Бешикташем» Ярмоленко точно не зіграє, а питання його участі в матчах за збірну України проти Англії (9 вересня) та Італії (12 вересня) у відбірковому циклі Євро-2024 залишається відкритим.

Крім Сербії, лікуватися нема де?
Сховати
Кепа, а чим вам Сербія не вгодила? Там ефективно лікували багатьох динамівців зі складними травмами. Коли цінного гравця потрібно поставити на ноги, то його лікуватимуть будь-де, хоч в Австралії чи Гренландії, аби був ефект.